Lyreco har för avsikt att förvärva delar av Staples Solutions verksamhet i Europa

Lyreco har ingått ett avtal om att köpa Staples Solutions övergripande verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Österrike och Polen såväl som Staples Solutions Central Shared Services som framförallt finns i Polen och Nerderländerna.

Avtalet förväntas avslutas under de kommande månaderna så snart vi får de relevanta tillsyndmyndigheternas godkännande.

Vi är starkt engagerade i vår vision, att på ett hållbart sätt, leverera det som arbetsplatser behöver så att anställda kan fokusera på det som är viktigast. Som en global aktör och en expert på lokala marknader som jobbar direkt där våra kunder finns letar vi alltid efter nya sätt att erbjuda dem våra tjänster.

Vi vill betona att detta meddelande inte påverkar våra nuvarande affärsförbindelser och våra tjänster kommer att fungera som vanligt. Vi kommer att hålla er uppdaterade om den förväntade avslutningen av avtalet mellan Lyreco Group och Staples Solutions, vilken vi tror kommer hända inom de kommande månaderna. Tills dess kommer vi att förbli fokuserade på att hjälpa er och era anställda att ha ”A Great Working Day. Delivered”

Kontakta mig eller er vanliga kontaktperson om ni har fler frågor. Jag står helt till ert förfogande om ni behöver mer information och önskar er en fortsatt bra dag.

Vänliga hälsningar,

Johan Hård